Dyrberg Kern

Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med detaljerig urskive og urrem i hvid silikone

Flere visninger

Dyrberg Kern Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med detaljerig urskive og urrem i hvid silikone
  • Kode: 335133
  • Type: Dameur
Her får du et klassisk ur fra danske Dyrberg/Kern. Satinelle serien er kendt for deres elegante/sporty look, hvor design og komfort er i højsædet. Med Satinelle-src-5r5 får du et ur til alle anledninger, den hvide silikone rem er utrolig komfortabel og Swarovski krystallerne der pryder urkransen udstråler klasse.
Specifikationer

Pris: 1.399,00 DKK Spar 27%

Vores pris 1.015,00 DKK

Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Swarovskikrystal
Uret er belagt med glitrende Swarovskikrystaller.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 30 mm
Tykkelse 8 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 11-23 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 16 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Hvid
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Rødguld
Urskivefarve Hvid, Krystal, Rødguld
Varenummer 335133
EAN 5703885275130
Køn Dameur
Bedømmelse

Dyrberg Kern Satinelle - Dameur med detaljerig urskive og urrem i hvid silikone er 30 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Indlæser...