Dyrberg Kern

Dyrberg Kern Statement - Klassisk dameur med sort urtavle

Flere visninger

Dyrberg Kern Dyrberg Kern Statement - Klassisk dameur med sort urtavle
  • Kode: 332698
  • Type: Dameur
STATEMENT-SM-2S4 fra Dyberg/Kern er en klassisk model lavet i rustfrit stål og uret har en sort urskive. Dette dameur er enkel i sit design, hvor urtavlen præges af tidsindikatorer og visere i sølv. 12-tallet og 6-tallet er i romertal. Dyberg/Kern logoet vises øverst på urtavle. Alt i alt er dette dameur fint hvis man skal til fest, eller have et flot ur i hverdagen.
Specifikationer

Pris: 1.799,00 DKK Spar 34%

Vores pris 1.179,00 DKK

Lagerstatus: På lager

Leveringstid: 1-2 hverdage

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 5. august, til og med fredag 23. august. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra mandag 15. juli igen.

Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Keramisk urkasse og rem
Højteknologisk keramik kendetegnes ved at være ekstremt slidstærkt og modstandsdygtigt over for ridser. Materialet er desuden let, hvilket gør det til et perfekt materiale for urmagere. Materialet er faktisk så stærkt, at det anvendes i skudsikre veste.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 34 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Keramiklænke
Lænkens/remmens bredde 14 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Sommerfuglelås
Farve på lænke/rem Sort
Urkasse materiale Keramisk
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Sort
Varenummer 332698
EAN 332698332698
Køn Dameur
Bedømmelse

Dyrberg Kern Statement - Klassisk dameur med sort urtavle er 34 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...