Lacoste

Lacoste 2000822 - Dameur med farvede sten som former det klassiske Logo

Flere visninger

Lacoste Lacoste 2000822 - Dameur med farvede sten som former det klassiske Logo
Kode: 2000822
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Damemodellen 2000822 fra mærket Lacoste er det perfekte ur for kvinden som vil have lidt ekstra på et allerede drillesygt sæt. Uret er lavet i sølv, samt dekoreret af sten i regnbuens farver. Armbåndet er lavet i hvidt læder. Urskiven har en hvid baggrund og er ligeledes dekoreret af sten i forskellige farver, formet som det klassiske Lacoste-logo. Derudover er viserne selvlysende, hvilket gør det nemt at aflæse tiden.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.795,00 DKK Spar 55%

Vores pris 810,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 40 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-19 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Hvid
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Krystal, Sølv
Urskivefarve Blå, Grøn, Gul, Hvid, Krystal, Lilla, Rød
Mærke Lacoste
Varenummer 2000822
EAN 7613272102629
Køn Dameur
Bedømmelse

Lacoste 2000822 - Dameur med farvede sten som former det klassiske Logo er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...