Lacoste

Lacoste 2010763 – Sporty og smart herreur i grøn med gummiarmbånd.

Lacoste Lacoste 2010763 – Sporty og smart herreur i grøn med gummiarmbånd.
Kode: 2010763
På lager: Nej
Type: Herreur
Kontakt os for forventet leveringsdato

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er lukket idag onsdag d. 15. januar. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra torsdag d. 16. januar igen

Der er intet overraskende ved at dette herreur kommer fra det franske mærke Lacoste. Urmodel 2010763 har fået en grøn kasse, og er fremstillet af harpiks. Armbåndet er også i grøn lavet af gummi, hvilket giver en behagelig følelse mod håndledet. Den grønne urskive er dekoreret med hvide indikatorer og visere. Desuden ses det klassiske logo på siden af skiven.
Specifikationer

Vejl. Pris: 995,00 DKK Spar 31%

Vores pris 682,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 42 mm
Tykkelse 11 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 14-22 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Grøn
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Grøn
Urskivefarve Grøn
Mærke Lacoste
Varenummer 2010763
EAN 7613272146708
Køn Herreur
Bedømmelse

Lacoste 2010763 – Sporty og smart herreur i grøn med gummiarmbånd. er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Indlæser...