LEGO

LEGO C-3PO & R2-D2 Star Wars Minifig 03-10078

Flere visninger

LEGO LEGO C-3PO & R2-D2 Star Wars Minifig 03-10078
Kode: 9001178
På lager: Nej
Type: Børneur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Danske LEGO har designet dette smarte armbåndsur til børn, som hører til deres Minifigur-kollektion, og uret leveres med en lille LEGO-figur i kassen. Urremmen består af mange små led, som kan klikkes af og på, hvorved længden kan tilpasses barnets håndled.

Vi er autoriseret forhandler af ure fra LEGO, så du kan være ganske sikker på, at uret er helt ægte og kommer med en officiel service - når du handler hos os.
Specifikationer
Pris 299,00 DKK
 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret LEGO forhandler
Vi er autoriseret forhandler af LEGO ure.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Justerbar urrem
Denne model kan helt enkelt tilpasses til de fleste håndled, eftersom bagsiden af urremmen har små aftaglige led.

Plasticrem
En letvægtsrem med lang holdbarhed.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 26 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Plastikled (fits wrist of about 8-15 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 16 mm
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Speciallås
Farve på lænke/rem Blå, Guld, Hvid, Sort
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Blå
Urskivefarve Blå
Mærke LEGO
Varenummer 9001178
EAN 5060286802984
Køn Børneur
Bedømmelse

LEGO C-3PO & R2-D2 Star Wars Minifig 03-10078 er 26 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...