LEGO

LEGO Legends of Chima Lennox - Børneur med Lego minifigur

Flere visninger

LEGO LEGO Legends of Chima Lennox - Børneur med Lego minifigur
Kode: 03-15027 / 03-10051
På lager: Nej
Type: Børneur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er lukket idag onsdag d. 15. januar. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra torsdag d. 16. januar igen

Dette børneur fra Lego kommer med en smart Legends of Chima Lennox figur inkluderet i æsken. Et godt valg for dem, der gerne vil lære børnene klokken på en sjov måde. Den farverige Lego-rem er sammensat af led som ligner Lego-stykker og er med garanti ønsket af de mindste. Farverne er blandt andet blå, sort og brun og leddene kan let klikkes af og på til den ønskede kombination.
Specifikationer

Vejl. Pris: 299,00 DKK Spar 45%

Vores pris 165,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret LEGO forhandler
Vi er autoriseret forhandler af LEGO ure.

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Justerbar urrem
Denne model kan helt enkelt tilpasses til de fleste håndled, eftersom bagsiden af urremmen har små aftaglige led.

Plasticrem
En letvægtsrem med lang holdbarhed.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 27 mm
Tykkelse 9 mm
Lænke/Rem Plastikled (fits wrist of about 10-18 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 18 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Speciallås
Farve på lænke/rem Blå, Sort
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Sort
Urskivefarve Blå, Grøn, Orange, Sort
Mærke LEGO
Varenummer 03-15027 / 03-10051
EAN 5060286804223
Køn Børneur
Bedømmelse

LEGO Legends of Chima Lennox - Børneur med Lego minifigur er 27 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Indlæser...