Nixon

Nixon Small Time Teller P Translucent Mint A425-1785

Flere visninger

Nixon Nixon Small Time Teller P Translucent Mint A425-1785
  • Kode: A425-2785
  • Type: Dameur
Dette lille armbåndsur er produceret af mærket Nixon, og er fra deres kollektion af mindre dameure, som de kalder for Nixon Small Time Teller kollektionen.

Vi er udset til at være officiel forhandler af ure fra Nixon. Disse ægte ure kommer således med en officiel service.
Specifikationer

Pris: 490,00 DKK Spar 7%

Vores pris 456,00 DKK

På lager: Nej
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er desværre lukket torsdag 10. oktober pga. sygdom. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Urkasse af polykarbonat

Gummirem
Dette ur har en rem lavet af gummi
Yderligere information

Yderligere information

Diameter 26 mm
Tykkelse 10 mm
Lænke/Rem Gummirem (fits wrist of about 8-18 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 14 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Nej
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Turkis
Urkasse materiale Plastik
Urkassefarve Turkis
Urskivefarve Turkis
Varenummer A425-2785
Køn Dameur
Bedømmelse

Nixon Small Time Teller P Translucent Mint A425-1785 er 26 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Indlæser...