Seiko

Seiko SKA745P2 - Fedt herreur med læderrem i krokodille mønster

Flere visninger

Seiko Seiko SKA745P2 - Fedt herreur med læderrem i krokodille mønster
Kode: SKA745P2
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Dette rå armbåndsur er lavet med et blåt udgangspunkt. SKA745P2's urkasse er produceret i rustfrit stål og den tilhørende farve. På urkassen sidder urets læderrem, hvis krokodille mønster kommer til syne i en lysere nuance af blå. Urskiven og urkransen er designet i en blank metalblå, der giver uret sammen med læderremmen sit eksklusive udseende.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.495,00 DKK Spar 26%

Vores pris 1.846,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere.


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 43 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-23 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Mineral
Urværk Automatik
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Blå, Navy, Sort
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Blå, Navy
Mærke Seiko
Varenummer SKA745P2
EAN 4954628205056
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SKA745P2 - Fedt herreur med læderrem i krokodille mønster er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Indlæser...