Seiko

Seiko SKA749P1 - Dualistisk herreur i med læderrem og urskive i knækket hvid

Flere visninger

Seiko Seiko SKA749P1 - Dualistisk herreur i med læderrem og urskive i knækket hvid
Kode: SKA749P1
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

SKA749P1 er designet i en dualistisk stil, hvor det klassiske møder det sporty og moderne ur. Uret er designet med i urkasse i rustfrit stål, hvor urets krans er i sort. Urets skive er i en klassisk knækket hvid, der matches af den brune læderrem med krokodille mønster. På læderremmen ses ligeledes hvide syninger, der viser, at Seiko har taget højde for den mindste detalje. Alt dette skaber urets dualisme, der ligeledes giver personen, som bærer uret, et unikt ur.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.495,00 DKK Spar 56%

Vores pris 1.088,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Vandbeskyttende: 100 meter (10 bar)
Klassificeret til 10 bar eller 100 meter. Det vil sige at uret kan benyttes når du svømmer. Bemærk dog at meterværdien (100) ikke er lig med tilladt dykkedybde. Værdien refererer til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og simulerer trykpåvirkningen i stilstand. Ved aktivitet i vand øges trykpåvirkningen mærkbart, og derfor er dybdemeter klassificeringen i praksis lavere. Bemærk også, at såfremt uret er under vand, må kronen ikke være trukket ud og evt funktionsknapper bør ikke benyttes, da det kan kompromittere den vandbeskyttende konstruktion (vandskade som følge heraf kan vurderes som håndteringsfejl og ikke en fejl eller mangel på uret).


Kondens - Vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selv om de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 43 mm
Tykkelse 12 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 14-23 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Mineral
Urværk Automatik
Vandbeskyttelse 10 atm (Bad/Svømning)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Brun
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sort, Sølv
Urskivefarve Creme, Elfenben
Mærke Seiko
Varenummer SKA749P1
EAN 4954628205049
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SKA749P1 - Dualistisk herreur i med læderrem og urskive i knækket hvid er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 12 mm.

  Indlæser...