Seiko

Seiko SKK648 - Klassisk herreur i guld med hvid urskive og brun læderrem

Flere visninger

Seiko Seiko SKK648 - Klassisk herreur i guld med hvid urskive og brun læderrem
Kode: SKK648
På lager: Nej
Type: Herreur
Leveringstid: Leveringstid: i restordre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

SKK648 er japanske Seikos bud på et yderst moderne, men klassisk, herreur. Uret har en urkasse i gulddublé, der står rigtig flot til urets hvide urskive. Urskiven er prydet med sorte tal og en datoviser, der er omridset i gulddublé. Time- og minutviseren er sorte, hvor SKK648s sekundviser er i guld. Den smukke urskive er beskyttet af safirglas i allerhøjeste kvalitet for at modstå ridser. Dette er parret op med en fantastisk rem i brunt læder, der har et krokodille mønster.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.395,00 DKK Spar 26%

Vores pris 1.034,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 35 mm
Tykkelse 7 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 15-21 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 19 mm
Glas Safir
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Brun
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Hvid
Mærke Seiko
Varenummer SKK648
EAN 4954628081605
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SKK648 - Klassisk herreur i guld med hvid urskive og brun læderrem er 35 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

  Indlæser...