Seiko

Seiko SSB227P1 - Herreur med kronografer, 24 timers ur og detaljer i rødguld

Flere visninger

Seiko Seiko SSB227P1 - Herreur med kronografer, 24 timers ur og detaljer i rødguld
Kode: SSB227P1
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette fede Seiko ur går under navnet SSB227P1. Uret er blevet udstyret med tre kronografer, der blandt andet gør det muligt at bruge uret som et stopur. Ydermere har uret et 24-timers ur. Uret har en hvid urskive, der er prydet med rødguld detaljer i form af viserne og indikatorerne. Ydermere har uret en læderrem af læder i højeste kvalitet.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.995,00 DKK Spar 36%

Vores pris 1.274,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Seiko
Yderligere information

Yderligere information

Datovisning Nej
Mærke Seiko
Varenummer SSB227P1
Køn Herreur
Bedømmelse

Seiko SSB227P1 - Herreur med kronografer, 24 timers ur og detaljer i rødguld er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...