Seiko

Seiko SUP296P1 - Eksklusivt dameur i unikt design med Swarovski sten

Flere visninger

Seiko Seiko SUP296P1 - Eksklusivt dameur i unikt design med Swarovski sten
Kode: SUP296P1
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette elegante dameur fra japanske Seiko skuffer ikke. Forventningerne kan tillades at være store, og Seiko må siges at leve op til disse. Udover det fantastiske cirkulerer design uret har, er SUP296P1 spækket med flotte detaljer og høj funktionalitet. Uret har fået en sølvfarve, der bliver brudt af detaljer i guldublé omkring urskiven. Ydermere har uret Swarovski sten til at pryde urkransen og dele af remmen. Uret har Seikos Solar teknologi, der sørger for batteriet bliver opladt gennem lys.
Specifikationer

Vejl. Pris: 2.395,00 DKK Spar 26%

Vores pris 1.773,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Swarovskikrystal
Uret er belagt med glitrende Swarovskikrystaller.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Rustfri stållænke
En stållænke er for alle. Du kan være sikker på, at stållænken aldrig går af mode eller, at du bliver træt af den!

Du kan selv justere størrelsen på din lænke
Du kan tilkøbe vores Lænkeværktøj, så du selv kan justere størrelsen på din stållænke. Køber du Lænkeværktøjet sammen med uret, får du hele 67% rabat!

Nedenstående video viser, hvordan du nemt kan bruge værktøjet:


Bemærk! Hvis du skal tage mere end et led af, skal det gøres på begge sider af låsen. Skal du for eksempel fjerne 4 led, fjerner du 2 på hver side af låsen. Brug af værktøjet er på eget ansvar.

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 22 mm
Tykkelse 6 mm
Lænke/Rem Rustfri stållænke (fits wrist of about 11-18 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 8 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Nej
Låstype Foldelås
Farve på lænke/rem Guld, Sølv
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld, Krystal, Sølv
Urskivefarve Hvid, Perlemor
Mærke Seiko
Varenummer SUP296P1
Køn Dameur
Bedømmelse

Seiko SUP296P1 - Eksklusivt dameur i unikt design med Swarovski sten er 22 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 6 mm.

  Indlæser...