Seiko

Seiko SXDA14P1 - Dameur med lækre detaljer i guld og læderrem

Flere visninger

Seiko Seiko SXDA14P1 - Dameur med lækre detaljer i guld og læderrem
Kode: SXDA14
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Butiken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18.

Dameuret SXDA14P1 er et retroinspireret ur med lækre detaljer. Uret kommer fra det velkendte og populære mærke Seiko. Urets urkasse er produceret i guldfarvet rustfrit stål, og læderremmen er brun med krokodillemønster, hvilket skaber en lækker farvekombination. Urskiven er hvid med sorte numeriske tidsindikatorer og detaljer i guld, og derudover beskyttes den af et ridsesikkert safirglas.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.395,00 DKK Spar 26%

Vores pris 1.034,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Vandtæthed 3 ATM (30 meter)
Klassificeret vandtæthed er 3 ATM. Dette bevirker, at uret kan tåle vandsprøjt. 3 ATM indebærer, at uret er testet mod det statiske tryk, som findes på 30 meters dybde, i et laboratoriemiljø. Vær opmærksom på, at dette ur ikke tåler vand. Muligvis begrænset sprøjt.

Kondens – vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår der et undertryk i uret, som kan forårsage kondens under glasset. Hvis du bemærker dugdråber under glasset, skal du omgående tage uret til en urmager, der kan åbne og tørre det. Fugtigheden forsvinder ikke af sig selv, endda ikke selvom dugdråberne forsvinder. Fugtigheden kan trænge ind i urværket og kan forårsage, at uret går i stykker. Ingen ure er kondenssikre, uanset om de er vandtætte eller ej. Kondens kan opstå ved store temperatursvingninger, som når man f.eks. går fra vinterkulden og ind til en varm stue/sauna. Kondens behøver altså ikke at indebære, at det er en fabrikationsfejl/reklamationsberettiget .

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Urrem af læder
Urremmen er fremstillet af læder.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 25 mm
Tykkelse 6 mm
Lænke/Rem Læderrem (fits wrist of about 13-18 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 13 mm
Glas Safir
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 3 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Brun
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Guld
Urskivefarve Hvid
Mærke Seiko
Varenummer SXDA14
EAN 4954628082152
Køn Dameur
Bedømmelse

Seiko SXDA14P1 - Dameur med lækre detaljer i guld og læderrem er 25 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 6 mm.

  Indlæser...