Seiko

Seiko SXGP59P1 - Elegant dameur i rustfrit stål med detaljer i gulddublé

Flere visninger

Seiko Seiko SXGP59P1 - Elegant dameur i rustfrit stål med detaljer i gulddublé
Kode: SXGP59P1
Type: Dameur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er sommerlukket fra mandag 3. august, til og med fredag 4. september. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser

Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette smukke dameur fra Japanske Seiko er et flot ur, der gør sig rigtig godt til alle lejligheder. Urets elegante lænkerem i rustfrit stål er prydet med gulddublé detaljer på midten af lænken. Urets skive er i hvid perlemor, og de tilhørende romertal er i sort. Viserne er i en flot blå farve, der pryder uret. På siden af uret findes en detalje i form af den blå sten. Uret har ydermere mineral glas, der beskytter ekstra imod ridser, og uret er ligeledes vandtæt til 5 ATM.
Specifikationer

Vejl. Pris: 1.995,00 DKK Spar 36%

Vores pris 1.274,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Yderligere information

Yderligere information

Datovisning Nej
Mærke Seiko
Varenummer SXGP59P1
EAN 4954628205377
Køn Dameur
Bedømmelse

Seiko SXGP59P1 - Elegant dameur i rustfrit stål med detaljer i gulddublé er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

  Indlæser...