Timex

Timex Expedition T49961 - Herreur med grøn nylonrem og sort urtavle

Flere visninger

Timex Timex Expedition T49961 - Herreur med grøn nylonrem og sort urtavle
Kode: T49961
Type: Dameur, Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Bemærk: Vores fysiske butik er lukket idag onsdag d. 15. januar. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser. Butikken er åben alle hverdage mellem kl. 11-18 fra torsdag d. 16. januar igen

Timex er kendt for kvalitetssikre og robuste ure, og denne Expedition-model er ingen undtagelse. Som navnet indikerer er uret lavet til aktivitet, men er også perfekt til en almen hverdag. Den militærgrønne urrem er lavet i nylon og er kombineret med en robust og slidstærk urkasse. Urskiven er mørk og detaljeret med forskellige tidsindikatorer, der blandt andet har 12- og 24-timers visning, som beskyttes af stærkt mineralglas. Den gule sekundviser giver uret et cool særpræg og sætter prikken over i’et.
Specifikationer

Vejl. Pris: 695,00 DKK Spar 30%

Vores pris 487,00 DKK

 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Urrem af nylon
Urets urrem er fremstillet af et slidstærkt og let nylon.

Mineralglas
Det slidstærke mineralglas beskytter mod ridser og stød.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Vandbeskyttende: 50 meter (5 bar)
Klassificeret til 5 bar eller 50 meter. Det vil sige at uret kan klare berøring med vand, men er ikke fuldstændig vandafvisende, og bør ikke benyttes i swimmingpool eller lignende. Meterværdien (50) er altså ikke et udtryk for tilladt dykkedybde i vand. Værdien refererer derimod til luftrykket som benyttes i testen for vandtæthed (ISO 2281), og henviser til trykpåvirkningen der modsvarer 50 meters dybde i stilstand. Da man ved bevægelse i vand øger trykbelastningen, er den vandbeskyttende grænse altså væsentlig mindre end 50 meter.


Kondens - vigtigt!
Ved hurtige temperatursvingninger opstår et undertryk i uret, som kan forårsage at kondens opstår. Du vil se dugdråber under glasset hvis dette sker. Gå omgående til urmager for at åbne kassen og tørre uret. Fugtigheden forsvinder ikke selv selvom duggen forsvinder. Hvis dette ikke gøres, vil fugt lægge sig i urværket, og dette kan forårsage totalskade. Ingen ure er kondenssikre, selvom de er vandtætte. Kondens kan opstå hvis du går fra stærk kulde til høj varme, for eksempel fra vinterkulde til høj indendørs temperatur eller sauna. Kondens behøver altså ikke skyldes en fabrikationsfejl og dermed en reklamation.

Yderligere information

Yderligere information

Diameter 40 mm
Tykkelse 10 mm
Lænke/Rem Stofrem (fits wrist of about 14-22 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 20 mm
Glas Mineral
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 5 atm (Vandsprøjt/regn)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Grøn, Olivengrøn
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Gunmetal, Sølv
Urskivefarve Sort
Mærke Timex
Varenummer T49961
Køn Dameur, Herreur
Bedømmelse

Timex Expedition T49961 - Herreur med grøn nylonrem og sort urtavle er 40 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Indlæser...