Wenger

Wenger Sea Force - Herreur med sort/blå silikone urrem

Flere visninger

Wenger Wenger Sea Force - Herreur med sort/blå silikone urrem
Kode: 01.0641.104
Type: Herreur
Uret bliver ikke længere produceret

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Vores fysiske butik har fået midligertidige åbningstider. Butikken er åben alle hverdage mellem 14 og 18. Bestillinger foretaget på vores hjemmeside vil blive behandlet med det samme og uden forsinkelser Vi tilbyder også levering af dit nye ur med Ekspress Aftenlevering til privatadresser for kun 79 kr. Leveringsmetoden kommer frem efter, du har indtastet dit postnummer, såfremt det er inden for Burds leveringsområde. (*Størstedelen af Storkøbenhavn og Aarhus).

Dette smarte herreur fra Wengers Sea Force kollektion har et schweizisk urværk, som sætter præcision i højsædet. Urets sorte silikonerem med synlige blå syninger står flot til de blå elementer på urskiven og urkransen. Urets front beskyttes af safirglas, og uret er desuden vandtæt ned til 20 atm. Dette ur passer perfekt til dig, der holder af at leve et aktivt liv.
Specifikationer
Pris 1.895,00 DKK
 
Hurtig levering
Dansk Butik
Autorisert forhandler
Beskrivelse

Detaljer

Autoriseret forhandler
Vi er autoriseret forhandler af dette mærke. Det betyder stor tryghed for dig som forbruger: vished for uret er ægte, samt en officiel service og garanti.

Schweizisk urværk
Kendt som det bedste urværk i verden og med et kvalitetsstempel af den højeste karat.

Datovisning
Den aktuelle dato vises på urskiven.

Kvartsur
Et batteridrevet kvartsur styres af svingningerne i en kvartskrystal. Disse svingninger ændres minimalt over længere tid, og derfor anvender man ofte kvarts, eftersom det bibeholder sin præcision. Det internationale ord er Quartz..

Selvlysende overflade
En selvlysende overflade giver en langvarig oplysning i mørket. Der kræves blot en kort eksponering af lys, for at denne effekt kan muliggøres. Normalt er det viserne og timemarkeringen, der lyser.


Yderligere information

Yderligere information

Diameter 44 mm
Tykkelse 13 mm
Lænke/Rem Silikone (fits wrist of about 14-21 cm in circumference)
Lænkens/remmens bredde 22 mm
Glas Safir
Urværk Kvarts
Vandbeskyttelse 20 atm (Dykning med snorkel)
Datovisning Ja
Låstype Spænde
Farve på lænke/rem Sort
Urkasse materiale Rustfrit stål
Urkassefarve Sølv
Urskivefarve Blå, Sort
Mærke Wenger
Varenummer 01.0641.104
EAN 7612752641047
Køn Herreur
Bedømmelse

Wenger Sea Force - Herreur med sort/blå silikone urrem er 44 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 13 mm.

  Indlæser...